• ngrohese praktike elektrike wonder warm bli online dyqan taxi

  Ngrohese praktike e vogel | Wonder Warm

  • Perfshin telekomande dhe kohemates.
  • Ideale per ngrohje te ambjenteve te vogla si dhome, zyre automjete etj.
  • Ngrohje me dy nivele sipas deshires suaj.
  • Madhesia: 180 x 98 x 143 mm
  • Ngrohese e sigurt dhe rezistente.
  1,790 L

Main Menu