• llastik qetesues per shpinen dhe nervin shiatik backnetix

    Llastik qetesues per Shpinen dhe Nervin Shiatik

    1.Relakson dhe qetëson qafën, shpatullat dhe shpinën.
    2.Redukton tensionin dhe muskujt e lënduar falë nxehtësisë qetësuese dhe relaksuese.
    3.Plotësisht i rregullueshëm sipas mases suaj.
    4.Ju ofron lirinë ta vishni atë pothuajse kudo!

Main Menu