• transportues per foshnje baby carrier

    Transportues per Foshnje | Baby Carrier

    • Krijuar nga pambuk 100% me shtrëngim të fortë dhe të qëndrueshëm për siguri të shtuar.
    • 5 mënyra të përdorimit të këtij transportuesi për fëmijë.
    • I përshtatshëm për të porsalindurit, të moshës deri në 24 muaj.

    1,790 L

Main Menu