• antene televizori e jashtme bli online dyqan taxi

  Antene televizori e jashtme | Dixhitale

  • Fitimi i përgjithshëm i energjisë në nivelin 14dB.
  • I pajtueshëm me standardin e plotë HD, 4k.
  • Nuk kërkon energji per te punuar.
  • Shkoni deri në 80 km nga transmetuesi
  • Pritja e grupeve VHF dhe UHF të përgatitura për të marrë MUX të reja
  2,500 L
 • WiFi Outdoor Security Camera | Mini Video Camera

  1. Ofron një fotografi HD më të shpejtë dhe të paster, përveçse kursen kapacitetin e regjistrimit të videos.
  2. Miikrofon i integruar dhe altoparlanti mundësojnë dëgjimin me dy drejtime.
  3. Funksioni i papërshkueshëm nga uji mundëson instalimin e brendshëm ose të jashtëm.

  5,490 L

Main Menu