• Jastek Udhetimi per qafen me pome te integruar

  Karakteristika 

  1. Dizajn i vogel, mund te paloset te futet dhe ne xhep, sirtare dhe canta.
  2. Peshe e lehte.
  3. Dizajnuar ne menyre ergonometrike.
  4. Mund te perdoret per pushim ne shtepi, hotele, makina, zyra, avion etj.
  5. I pershtatshem per gjume te shendetshem.
 • Kids Smart GPS Watch GM8 | Ne Shitje Online

  Vendosni gamën e aktivitetit të fëmijës kur fëmija largohet nga limiti qe ju keni vendosur, telefoni celular i prindërve do të marrë një alarm të menjëhershëm. Shmangia e humbjeve parandalon hyrjen në zona të rrezikshme.

  2,990 L4,990 L

Main Menu