Vaj Bajame e embel per fytyren e trupin – Sweet Almond Oil

1,190 L

Ka stok

Perdorimi i tij: 
  • Stimulon tretjen.
  • Kunder pneumonise.
  • Per rritjen e sasise se spermes.
  • Kunder artriteve.
  • Kunder djegieve.
  • Kunder ndrydhjes se gjymtyreve.
  • Kunder dobesimit te degjimit.
  • Trajton hemoroidet.
  • Kunder morthit te duarve.
KODI: vaj-bajame-i-embel-sweet-alomnd-oil Kategori: , ,

VAJ BAJAME EMBEL PER FYTYREN ETJ

Sweet Almond Oil – Vaj Bajame embel – Vaji i bajames per fytyren e trupin – Cmimi me i mire vetem ne Dyqan Taxi

Vaji i bajames se embel eshte nje nder vajrat e shume kerkuar dhe te perdorur ne fushen e kozmetikes. Nje recete e paster natyrale bukurie dhe per shendetin. Perdoret per cdo pjese te trupit dhe jep efekte te mahnitshme.
Nder vajrat e pakte qe gjen perdorim ne foshnjen e porsalindur.

Është një hidratues shumë i mirë, i përshtatshëm për çdo lëkurë, por kryesisht për ato të thata dhe problematike. Hidh vetëm disa pika vaji dhe masazho butësish më anë të gishtave, derisa lëkura ta thithë plotësisht dhe pa bllokuar poret.

Po ashtu, mund ta përdorësh edhe për të pastruar make up-in. Mund ta përdorësh në të gjithë fytyrën, te sytë, madje edhe për të hequr rimelin kundër ujit. Lyej një tampon pambuku dhe pastro lëkurën butësisht.

Ka një efekt mbresëlënës në reduktimin e rrathëve të zinj, qeskave apo syve të fryrë. Aplikoje çdo natë para se të flesh dhe në këtë mënyrë do të parandalosh edhe puçrrat.

VAJI I BAJAMES PER FYTYREN

Vaji i bajames eshte shume i mire per gjithcka dhe sigurisht edhe per fytyren.

Ndihmon në reduktimin e shenjave të moshës si rrudhat e fytyrës apo ato rreth syve. Ky vaj ka veti të rivitalizojë dhe rinovon qelizat e lëkurës duke iu dhënë një pamje më të freskët e të re.

Mund ta përdorësh edhe duke e përzier me sheqer. Eksfolimi i lëkurës duhet të bëhet dy herë në javë për të pastruar lëkurën e për të hequr qelizat e vdekura. Ky është një eksfoliant natyral dhe shumë efikas.

Vaji i bajames ka edhe veti shëruese në kurimin e ekzemave, skuqjes, inflamacioneve apo çrregullimeve të tjera të lëkurës.

Maska flokësh me vaj bajameVaj Bajame almond oil Sweet vaji i bajames per fytyren

Zbut, hidraton dhe u jep shkëlqim flokëve. Zëvendëso balsamin, i cili përmban silikon apo kimikate të tjera me vaj bajame natyral. Apliko disa pika në majat e flokëve dhe shpëlaji me ujë të bollshëm.
Falë acideve yndyrore të pangopura që ndodhen në vajin e bajames, vaji i bajames i zbut flokët deri në thellësi. Vepron si mbrojtës ndaj faktorëve të jashtëm si nxehtësia e tharëses së flokëve.

Përdorimi i vajit të bajames për shëndetin dhe një jetë të shëndetshme:

Bëj një masazh skalpit të kokës me vaj bajame për të stimuluar rritjen e flokëve. Një herë në javë përzje vaj bajame me disa pika vaji esencial, masazho skalpin dhe mblidhe me një peshqir të lagur me ujë të ngrohtë. Kjo shërben që vaji të thithet më mirë e më shpejt.

Një tjetër alternativë për të parandaluar rënien e flokëve është përzierja e vajit të bajames me vaj ulliri dhe vaj kastor (vaj vegjetal i përftuar nga farat e bimës kastor) në sasi të barabartë.

Vaji i bajames gjithashtu ndihmon në trajtimin e zbokthit, duke e përdorur si maskë.

Perdorimi i tij: 
  • Stimulon tretjen.
  • Kunder pneumonise.
  • Per rritjen e sasise se spermes.
  • Kunder artriteve.
  • Kunder djegieve.
  • Kunder ndrydhjes se gjymtyreve.
  • Kunder dobesimit te degjimit.
  • Trajton hemoroidet.
  • Kunder morthit te duarve.
  • Forcon sistemin nervor.
  • Kunder dhimbjeve te kokes.
  • Permireson kujtesen.
  • Kunder kolesterolit.
  • Kunder semundjeve te zemres.
  • Kunder Kapsllekut.
  • Kunder Zbokthit.
  • Ndikon ne rritjen e qerpikeve.
  • Kunder renies se flokeve etj.

Vaj bajame | Cmimi me i mire per vajin e bajames | Dyqan Taxi

Detaje Produkti

Pesha 0.2 kg
Lloji

Vajra

Be the first to review “Vaj Bajame e embel per fytyren e trupin – Sweet Almond Oil”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

Vaj bajame i embel per fytyren sweet allond oil

Vaj Bajame e embel per fytyren e trupin - Sweet Almond Oil

WhatsApp chat