Tapet Ngjitese multifunksionale | Anti Slip Rug Grips

990 L

Ka stok

Ju mjafton te vendosni 2 cope prej tyre nen qilima dhe ecja mbi ta eshte e sigurt. Jane efektiv ne cdo lloj dyshemeje, drure, linoleum, pllaka qeramike etj. Femijet mund te luajne pa zhurme dhe pa friken e rrokullisjes.

KODI: 0702202001 KATEGORIA:

TAPET NGJITESE MULTIFUNKSIONALE

Tapet Ngjitese Multifunksionale

Ju mjafton te vendosni 2 cope prej tyre nen qilima dhe ecja mbi ta eshte e sigurt. Jane efektiv ne cdo lloj dyshemeje, drure, linoleum, pllaka qeramike etj. Femijet mund te luajne pa zhurme dhe pa friken e rrokullisjes.

Ju mund ti perdorni per te parandaluar levizjen e padeshirueshme te cdo sendi qe deshironi te qendroj ne vendin ku e ju e lini. Vendosini pergjate skajit ne anen me te gjate. Ato vijne te prera posacerisht per ju, por mund t’i pershtasni me gershere.


Dyqan Taxi | Qendra juaj Tregtare online!

Detaje Produkti

Pesha 0.1 g/kg
Lloji

Ngjitese

Be the first to review “Tapet Ngjitese multifunksionale | Anti Slip Rug Grips”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

Tapet Ngjitese

Tapet Ngjitese multifunksionale | Anti Slip Rug Grips