• Xiaomi Mi Wifi Repeater Pro | Perforcues Wireless

    02

    – 2 antena te jashtme te cilesise se larte me nivele transmetimi deri ne 300Mbs.
    – Punon me shumicen e Routerave. Perforconi dhe perhapni Wifi-ne tuaj dhe siguroni mbulim te besueshem, te pajtueshem me shumicen e routerave standart ose portave portuale.

    1,990 L2,490 L

Main Menu