• Syze Virtuale VR Plus Dyqan Taxi

  Syze Virtuale VR Plus | Realiteti Virtual

  VR Plus  ju sjell ne nje eksperienc te shkelqyer per te pare filma ose per te luajtur lojra.
  Syze Virtuale qe ju ofrojn pamje 3D dhe ndjesi te mrekullueshme.
  E lehte per te vendosur ne smartphon-in tuaj.Shkon ne menyre perfekte me formen e  fytyres tuaj.
  Fleksibel per njerez te ndryshem.
  Nuk do ndjeni lodhje vizuale edhe nese i mbani per nje kohe te gjate per shkak te pigmentit te lenteve.
  Nje shoqerues mjaft i mire per udhetimet tuaja dhe kohen qe qendroni ne shtepi.
  Pershtatet per te gjithe llojet e smartfoneve ( Android / IOS, etc) ndermjet  4.5 – 6.0 inches.

  3,500 L

Main Menu