• LB Link Wireless USB Adapter Driver

  Marka: LB-Link
  Modeli: BL-WN151
  Wireless
  Frekuenca: 2.412-2.472GHz
  Suporton: Windows XP / 7 / 8 / 8.1 / 10
  Standarti: IEEE 802.11b/g/n
  Suporton Roaming per te siguruar lidhje efikase te wireless.
  Suporton WMM e cila ben qe procesi i zerit dhe video te luhet pa probleme.
  Instalim dhe Konfigurim i thjeshte.

  1,190 L

Main Menu