• toner toshiba 1640 ne dyqan taxi black compatible toner

    Toner 1640 Toshiba Compatible | Black Printer Drive

    Eshte formuluar dhe testuar posacerisht per te siguruar cilesine me te mire te imazhit dhe shtypjen me te besueshme qe mund te merrni faqe pas faqe. Teste te ndryshme te kryera nga laboratore te pavarur  te printerit kane treguar qe furnizimet origjinale te markes Toshiba jane me te besueshme

    2,890 L

Main Menu