• Karikues Solar me Rreze Diellore PAnel dyqan Taxi Portable Solar Charger

  Karikues Solar | Bateri e jashtme me Panel Diellor

  -Karikus me rreze diellore I pershtateshem per t’u perdorur per udhetime.
  -Input: 5V/2.4A
  -Porta USB : 1.
  -Output : 2 USB Port 5v 2.4A (max).
  -Karikus me rreze diellore ne Ngjyre : E zeze.
  -Modeli : 7789.
  -Efikasiteti i transformimit : 23%-25%.
  -Burimi i energjise : Energji diellore.
  -Karikus me rreze diellore me numer panelesh : 2.
  -Perdoret dhe per aparate te telefonise Dixhitale .

  2,790 L

Main Menu