• Grirese nicer dicer fusion dyqan taxi online blerje porosi

    Grirse Nicer Dicer Fusion | Blerje online

    Prisni me sekonda ne 16 forma te ndryshme,ne saje te thikave te saj te brendshme.
    Griresja Nicer Dicer ka thika te brendshme ne baze per prerje te medha,te vogla dhe shume shume te holla.
    Prerje ne kater pjese,8 pjese per veze,patate,perime dhe fruta te ndryshme.

    2,990 L

Main Menu