• Zorre uji Magic Hose | Zorre uji per makine

  Zorre Uji e qendrueshme.
  Lidhur me nje rubinet standart.
  Kompakt dhe i lehte per ruajtje te thjeshte.
  7 Funksione te ndryshme te hedhjes se ujit.
  E prodhuar nga nje material me cilesi te larte per perdorim afatgjate.
  Zgjerohet ne 3 here me shume se madhesia e tij origjinale kur uji eshte ndezur, dhe terhiqet plotesisht ne gjatesine origjinale kur uji largohet.

Main Menu