• brez dobesimi fitness belt sauna massage 2 in 1 fitnesi dhe shendeti ne dyqan taxi dobesimi i barkut

    Brez Dobesimi – Fitness Belt Sauna Massage 2 In 1

    1. Kontrolli inteligjent i mikrokompjuterit, furnizimi me energji DC12V eshte i sigurt dhe i mbrojtur nga mbingarkesa.
    2. Masazh vibrimi me frekuence te larte, pershpejton qarkullimin e gjakut, eleminon lodhjen.
    3. Nje numer i konsiderueshem magnetesh te cilet formojne nje efekt te forte te fushes magnetike te ..

    2,890 L

Main Menu