• Elektrik Profesional Police | Flashlight

  Materiali i trupit: Alumin Anti-oksidues dhe rezistent ndaj goditjes
  Fuqia e daljes: 1.000.000 volt
  Lloji i dritës: 100 lumens LED i bardhë
  Furnizimi me energji elektrike: Bateri e rimbushshme e nikelit-kadmium 4.8v.
  Jetëgjatësia (100,000 orë jetë)
  Gjatësia: 16.5 cm
  Gjerësia: 3.5 cm
  Trashësia: 2.8 cm.
  Pesha: 180 gr

Main Menu