RANGONI

RANGONI

 • lapsa te plote rangoni 7113 lapsa per femije bojra ngjyra

  Lapsa te plote per femije – Rangoni | Bojra Cilesore

  Specifikat | Lapsa te plote per femije | Ngjyra te plota Rangoni | 

  Lapsa te plote
  Ngjyra per femije brilante
  Pako me 12 lapsa shumengjyresh, dhurate nje prehese per majat e tyre.
  Bojra plot shkelqim.
  Rezistojne per nje kohe te gjate dhe jane te perbera me pigmente natyrore
  Lehtesisht mund te mprehet maja e tyre dhe rezistente ndaj renies.

Main Menu