• Shtrydhese per agrumet Kale 1701 small Hand Juicer

  • Shtrydhese per frutat dhe agrumet.
  • Modeli : Kale 1701
  • Nuk punon me energji elektrike.
  • E perbere prej materialit te celikut-inoks.
  • Shume praktike edhe funksionale gjate perdorimit.
  • Pastrohet shume lehte me uje te rrjedhshem.
  • Pershtatet me cdo kuzhine.
  5,900 L6,490 L
 • Shtrydhese per agrumet Kale 1803 – Hand Juicer

  • Shtrydhese per frutat dhe agrumet.
  • Modeli : Kale 1803.
  • Nuk punon me energji elektrike.
  • E perbere prej materialit te celikut-inoks.
  • Shume praktike edhe funksionale gjate perdorimit.
  • Pastrohet shume lehte me uje te rrjedhshem.
  • Pershtatet me cdo kuzhine.
  6,900 L7,490 L

Main Menu