• Lente Optike Per Telefonin Jmary | Zmadhim 20x

  • Te pershtatshme per cdo lloj celulari
  • Shume praktike dhe te lehta per t’u vendosur ne celularin tuaj
  • Zmadhojne pamjen qe fiksojne deri ne 20 here
  • Perberje prej xhami te cilesise teper te larte te kamera dhe alumini ne trupin e saj
  • Jep fokus shume te qarte te pamjes

   

  4,900 L

Main Menu