Varese Celsash me GPS | Mini Personal GPS Tracker Albania

1,350 L

Ka stok

1.Fillimisht sigurohuni te keni larguar fleten e paster e cila gjendet poshte baterise ne menyre qe pajisja te ndizet
2. Shkarkoni falas dhe instaloni Aplikacionin “iSearching”.
3.Aktivizoni modalitetin Bluetooth ne Telefonin tuaj.
4.Switch ON / OFF

KODI: 858256003197 KATEGORIA: Etiketime: , ,

VARESE CELSASH ME GPS TRACKER

Varese Celsash | Best Mini Personal GPS Tracker Albania

Nje pajsije per te siguruar sendet me me vlere per ju. Projektuar si nje varese celsash ky mini gps tracker mund te vendoset ne qaforen e kafsheve tuaja, ne sende me vlere per ju si porotofoli, telefoni, canta etj. Madje ju mund t’ia jepni dhe familjareve tuaj te moshuar ne rast se ata shkeputen prej jush ju do te dini se ku ti gjenie. Lokalizon vendodhjen brenda disa casteve.

Ju do te monitoroni nje levizje ne distance prej 75 metrash ne ambjente te hapur dhe deri ne 50 metra ne ambjente te brendshme.

Varese Celsash Best Personal GPS Tracker | Albania

varese celsash me gps tracker mini dhe personale

Perdorimi

1.Fillimisht sigurohuni te keni larguar fleten e paster e cila gjendet poshte baterise ne menyre qe pajisja te ndizet
2. Shkarkoni falas dhe instaloni Aplikacionin “iSearching” ne telefonin tuaj.
3.Aktivizoni modalitetin Bluetooth ne Telefonin tuaj per te lidhur kete pajisje me te.
4.Switch ON / OFF
Pajisja eshte ndezur pasi te keni degjuar dy here Beep Sound.
Pajisja eshte e fikur pasi ju te degjoni tingullin e gjate Beep Sound.

Specifikimet Teknike | Varese Celsash meGPS

Teknologjia: Bluetooth 4.0
Disatnca e Operimit: Deri në 75 metra në një zonë të hapur dhe 50 metra ne nje zone te mbyllur.
Lloji i baterisë: Bateria ore ( CR2032 )
Temperatura: 5 F- 150 F
3 Menyra gjurmimi: Me lidhje WiFi, me sinjal ose melodi ne smartphone.


Blerje online me Vetbesim ne Shqiperi vetem ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online

Detaje Produkti

Pesha0.1 kg
Lloji

Varese Celsash

Be the first to review “Varese Celsash me GPS | Mini Personal GPS Tracker Albania”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

varese celsash me gps mini personal albania tracker

Varese Celsash me GPS | Mini Personal GPS Tracker Albania