Oksimeter Pulsi me matje ne gisht

1,990 L

Ka stok

  • Oksimeter pulsi me matje ne gisht
  • Mat oksigjenin dhe shpejtësinë e pulsit
  • Vendoset ne gisht dhe perdoret lehte
  • Modaliteti i ekranit i cili tregon vlerat
KODI: Oksimeter Pulsi me matje ne gisht KATEGORIA:

OKSIMETER PULSI ME MATJE NE GISHT

Përdoret për të matur oksigjenin dhe shpejtësinë e pulsit përmes gishtit.

I përshtatshëm për familje, spitale, kujdes shëndetësor të komunitetit dhe monitorim të performancës sportive.

Oksimetri i Pulsit Able CMS50D1 përdor Teknologjinë e Inspektimit Fotoelektrik Oxyhemoglobin për të matur ngopjen me oksigjen dhe shpejtësinë e pulsit përmes gishtit.  

Eshtë e nevojshme vetëm që pacienti të vendosë njërin nga gishtat e tij në një sensor  për diagnozën dhe një ekran shfaqës do të tregojë drejtpërdrejt vlerën e matur të ngopjes me hemoglobinë.

Pajisja eshte provuar në eksperimentet klinike që karakterizohet me saktësi dhe matje mjaft të lartë.

Karakteristikat e  Oksimetrit të Pulsit

Integruar me sondën SpO2 dhe modulin e ekranit të përpunimit

Vëllim i vogël, i lehtë dhe i përshtatshëm per ta mbajturoksimeter pulsi fingertip blerje online ne dyqan taxi

Perdoret lehtesisht

 Konsumi i ulët i energjisë

Shfaqja e vlerës së SpO2

Shfaqja e vlerës së pulsit

Modaliteti i ekranit i cili tregon vlerat

Treguesi i tensionit të ulët

Funksioni automatik i fikjes brenda 5 sekondave pasi të hiqet gishti

Formati i ekranit mund të ruhet pasi të fiket

Detaje Produkti

Lloji

Oksimeter

Be the first to review “Oksimeter Pulsi me matje ne gisht”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

fingertip pulse oximeter dyqan taxi

Oksimeter Pulsi me matje ne gisht