Larese Portative Frutash – Perimesh – Rosmarino

840 L

Ka stok

  • Kullon te gjithe ujin brenda disa sekondave
  • Material plastik Abs
  • Ngjyra e bardhe
KODI: 3830069728846 Kategori: , , , ETIKETIMI:

LARESE PORTATIVE ROSMARINO

Leresja portative e kuzhines – ROSMARINO.

Kuzhina eshte vendi i preferuar per shumicen nga ne. Te gjitheve na pelqen qe t’i bejme te lumtur njerezit tane te aferme dhe gatimi eshte nje nder to. Sigurisht, qe frutat edhe perimet jane nder ushqimet me te pashmagshme edhe shume te nevojshme ne kuzhinen tone. Per kete arsye edhe enet e kuzhines qe kujdesen per mirmebajtjen e tyre  i perkasin te se njejtes rendesi.

Nder to eshte edhe ena portative per larjen e tyre. Laresja Rosmarino ne momentin qe jeni duke lare frutat edhe perimet tuaja e kullon te gjithe ujin e tepert per disa sekonda. Keshtu juve do t’ju kursehet permbytja e kuzhines edhe rremuja qe mund te krijohet.

LARESJA E FRUTAVE DHE PERIMEVE 

Nje nga gjerat qe na shqeteson me teper ne enet e kuzhines eshte perberja e tyre, e cila sigurisht qe eshte e rendesishme duke qene se ato lidhen ne menyre te drejteperdrejte me gatimin e ushqimeve. Dhe sigurisht nese ato nuk jane te pastra 100 % ne perberjen e materialit prej te cilet ato perbehen mund te shkaktojne komplikacione te shendetit, pasi e konsumojme ushqimin ose mund te largojne te gjitha vlerat ushqyese. Keshtu qe nga kjo larese nuk keni pse te shqetesoheni pasi ajo perbehet nga nga material plastik ABS i cilese teper te larte.

Ky material i plastikes nuk eshte toksik edhe nuk permban substanca te demshme per shendetin dhe organizmin.

LARESE FRUTASH DHE PERIMESH PER KUZHINEN TUAJ

  • Kullon te gjithe ujin brenda disa sekondavelarese-portative-frutash-perimesh-ne-shitje-online
  • Material plastik Abs
  • Ngjyra e bardhe
  • Kodi: VP0847

Produktet me cilesore per kuzhinen | DYQAN TAXI

Detaje Produkti

Pesha 0.2 kg
Lloji

Ene Kuzhine

Ngjyra

Dergo vleresimin tend

Vleresime

Nuk ka vleresime

Larese Portative Frutash - Perimesh - Rosmarino

WhatsApp chat