Car Kit Mp3 | Car Charger DF01

990 L

Ka stok

KODI: Car Kit Mp3 | Car Charger Kategori: , ,

CAR KIT MP3 | CAR CHARGER DF01

Dizajn praktik, permasa te vogla, e përshtatshme për shumicën e modeleve te makinave.

I pajtueshëm me lidhjen e pajisjes BT 5.0 / 4.0 / 3.0 / 2.0. Identifikimi smart i telefonave të ndryshëm Android dhe Apple dhe pajisjeve të tjera. Karikim USB, rryma e lartë e daljes 3.1A.

Mbështet funksionin e transmetimit të plotë të frekuencës FM, gjithsej 208 frekuenca radio.

Mbështet ndërfaqen e jashtme të kartës TF / U, mbështet riprodhimin e formatit muzikor MP3 / WMA

Suporton përgjigjen, kthimin e thirrjeve dhe funksione të tjera të telefonit.

Suporton teknologjinë e anulimit të zhurmës (CVC) gjatë telefonatave.

Mbështet riprodhimin e muzikës stereo A2DP BT

Be the first to review “Car Kit Mp3 | Car Charger DF01”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

car kit charger online dyqan taxi

Car Kit Mp3 | Car Charger DF01

WhatsApp chat