Regjistrues DVR per makine | Kamera Para & Pas

4,500 L

Ka stok

Regjistrues / Specifikimet :

 • Tensioni: 12V-24V
 • Bateria: 200mAh
 • Frekuenca: 50Hz/60Hz
 • Formarti fotos: JPEG
 • Formati Video: H.264, Audio:ACC
 • Regjistrues me ekran: 4.3 inch

DVR MAKINE ME DY KAMERA

Regjistrues DVR per makine | Bli Online ne Dyqan Taxi |

Regjistrues DVR per makine nje pajisje kombinim i teknologjise vizive dhe asaj audio. Instalimi eshte i thjeshte, mjafton te lidhni pajisjen qe ajo te nise te punoje.Punon ne te gjitha markat e makinave. Udhetoni te sigurte duke regjistruar cdo cast me ane te ketij regjistrues per makine.

-Ne ekran paraqitet distanca, drejtimi dhe imazhi
-Gjithashtu ky regjistrues  permban ze qe raporton distancen e udhetimit
-Zhurma e alarmit per parkim te sigurte dhe te sakte

Pasqyre me kamera per makine DVR Dyqan Taxi Shqiperi

DVR MAKINE ME DY KAMERA

Regjistrues / Specifikimet :

 • Tensioni: 12V-24V
 • Bateria: 200mAh
 • Frekuenca: 50Hz/60Hz
 • Formati fotos: JPEG
 • Formati Video: H.264, Audio:ACC
 • Regjistrues me ekran: 4.3 inch
 • Bli Online ne Dyqan Taxi

Detaje Produkti

Pesha 0.2 kg
Lloji

Dvr Makine

Be the first to review “Regjistrues DVR per makine | Kamera Para & Pas”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

Regjistrues DVR per Makine Bli Online ne dyqan Taxi

Regjistrues DVR per makine | Kamera Para & Pas