Si te lidhim pajisjen Mirascreen G2 G4 M9 Plus me televizorin

mirascreen anycast m9 plus

ANYCAST M9 PLUS – MIRASCREEN G2 – G4 

MANUAL PER TU LIDHUR ME TELEVIZORIN NGA PAJISJA ANYCAST M9 Plus Mirascreen G2 G4

G2G4M9 Plus jane pajisjet me te fuqishme dhe me te thjeshta Miracast ne treg , Megjithate shume kliente kane problem me lidhjen e pajisjeve te tyre me televizorin dhe bejne pyetjet me te shpeshta qe jane:

Pse nuk ndizet pajisja Mirascreen ?

Duhet ta vendosni ne karikim me fishen e vet, ne nje usb ose nje karikues telefoni

Pse telefoni nuk ka internet kur lidhem te wifi i mirascreen ?

Pajisja vete nuk ka internet dhe kur lidheni ne hotspot e pajisjes nuk keni akses ne internet
Pasi te jeni lidhur aktivizoni screen mirroring dhe lidhuni ne wifi e ambientit tuaj.
Ose hyni ne menune e pajisjes dhe lidheni me Wifi

E lexova manualin, Nuk mundem ta realizoj dot perseri.

Kontaktoni me ne per nje bisede me tekniket tane me instruksione hap pas hapi

Te gjitha keto probleme vijne nga lidhja e gabuar e pajisjes. Per kete arsye ju lutemi te lexoni manualin e meposhtem

NUK NEVOJITET TE JENI IT POR TE KRYENI DISA HAPA TE THJESHTE SIPAS MANUALIT.

Lidhja e mirascreen me televizorin dyqan taxi

NDEZJA E PAJISJES DHE LIDHJA ME TV

1- Vendosim pajisjen ne porten HDMI te televizorit 
2- Vendosim fishen usb ne pajisjen M9 plus dhe ne nje porte usb te tv ose ne nje karikues celulari
Ne ekran do te shohim menune e pajisjes ANYCAST dhe ip perkatese 192.168.49.1 
KJO IP ESHTE ADRESA KU MUND TE LIDHIM PAJISJEN ME WIFI APO TE BEJME UPGRADE

Per pajisjet Apple Rekomandohet te bejme Upgrade qe ne fillim

Shkojme ne wifi e telefonit dhe kerkojme per sinjal wireles
Lidhemi ne Wireless SSID YEHUA – KODI ESHTE 12345678 
(Celulari do te thote qe nuk ka Internet) OK

Per te bere upgrade hapim aplikacionin Chrome Browser ne telefon ANDROID ose SAFARI ne APPLE
Vendosim adresen 192.168.49.1 dhe klikojme enter

Do te shohim nje menu me Wifi dhe Settings 

Shkojme te Wifi – Scan – Zgjedhim Wifi qe duam te lidhemi dhe vendosim kodin e wifi

( Wifi eshte i ambientit tuaj dhe kodi juaj i hyrjes ne wireless )

Pasi pajisja lidhet me wifi tuaj do te shihni ne ekranin e televizorit emrin e wireless tuaj dhe se iP ka ndryshuar dhe nuk eshte me 192.168.49.1 .

Shkojme perseri ne Chrome dhe shkruajme IP e re – qe duket ne ekranin e televizorit –
Klikojme Enter 

Shkojme te SettingsUpgrade 

Aty shfaqet versioni i ri qe mund te azhornohet pajisja
Klikojme Upgrade
Fillon Azhornimi i pajisjes dhe nevojiten 6-15 minuta

Procesi nuk duhet te nderpritet per asnje arsye – Pasi te mbaroje procesi pajisja do te ristartoje vete.

SUKSES
Lidhja me pajisjen u krye dhe azhornimi perfundoi 

Telefoni mund te lidhet tani me wireless tuaj per te patur lidhje me internetin

Per te shfaqur ekranin tuaj ne televizor duhet te shkoni ne menune e telefonit tuaj sipas markes qe keni – Samsung – Screen mirroring, Apple – Airplay, Xioami Wireless Display dhe ta aktivizoni opsionin Qe kryen Casting nga pajisja juaj ne televizor

Pajisjet e vjetra qe nuk kane Screen mirroring Duhet te instalojne Google Home ose aplikacion tjeter qe kryen Screen mirroring.

Google Home – Shkojme te Account – Mirror Device – Zgjedhim Yehua 

Lidhja u krye dhe c’do gje qe shfaqet ne ekranin e telefonit direkt pasqyrohet ne Televizorin tuaj

Tani mund te hapni programin e deshiruar dhe te shihni gjithcka ne TV

NESE KENI PAJISJE APPLE DUHET QE PAJISJA ANYCAST TE JETE E LIDHUR NE WIFI – NESE KENI KRYER HAPAT E MESIPERM (Lidhje me wifi dhe upgrade) , NEVOJITET VETEM TE SHKONI NE SETTINGS DHE TE AKTIVIZONI SCREEN MIRRORING

SHIKIM TE KENDSHEM

DYQAN TAXI 0682141111

2 Komente

    • Mund te them se procedura eshte me e thjeshte se te lidhesh nje pale kufje me bluetooth, nese ju duket e veshtire mund te flisni me ne ne nr telefoni 0682141111 per proceduren hap pas hapi sepse diku beni gabim .

Lini një Përgjigje

Main Menu