Wifi Repeater Extender Manual Per Lidhjen

Wifi Extender

Si te konfigurojme Wifi Repeater Extender 300 MBPS

Wifi Repeater Extender – Perforcues Valesh

wifi repeater perserites vales wireless dyqan taxi tirane shqiperi manual

PERGEZIME PER BLERJNE E WIFI REPEATER EXTENDER

Konfigurimi i pajisjes Repeater eshte shume i thjeshte
Ju lutemi te Ndiqni udhezimet

CFARE ESHTE WIFI REPEATER DHE PERSE NEVOJITET ?

Wifi Repeater sic edhe emri e percakton eshte nje perserites i sinjalit Wi-Fi – Kjo pajisje e mer sinjalin e transmetuar nga router-i juaj dhe e transmeton perseri duke mbuluar zona te tjera ne te cilat sinjali i routerit tuaj nuk arrin ti mbuloje.

Wifi Repeater Extender Dead Zones

Mund ta vendosim afer router-it ?

Pervecse nuk ka asnje perfitim te keni dy pajisje ne te njejtin vend kjo menyre demton sinjalin e router-it tuaj.

A mund ta lidhim me kabell ?

Po , mund ta perdorni edhe me kabell nese keni lidhje diku afer.

Ku mund ta perdorim ?

Kudo ku deshironi te perforconi sinjalin wifi dhe ka nje prize te lire

wifi repeater extender perforcues valesh

Nese Router-i juaj ka WPS

wifi repeater extender perforcues valesh

SI TA KONFIGUROJME PER WIRELESS REPEATER

wifi repeater extender perforcues valesh

PER DETAJE MBI KONFIGURIMIN JU LUTEMI TE SHIHNI EDHE VIDEON E MEPOSHTME

KU MUND TA BLEJME ?
ONLINE NE DYQAN.TAXI

WIFI REPEATER MANUAL PER TA RESETUAR

Nese keni nderruar vendodhjen, router apo kodin e routerit atehere duhet te kryeni nje reset te pajisjes dhe ta rilidhni me routerin.

Procedura eshte e thjeshte

1 – Vendosim wifi repeater ne prize
2- Mbajme shtypur butonin reset per 20 sekonda
3- Presim 1 minute
4- E heqim nga priza dhe e rivendosim
5- Presim deri sa wifi repeater te shfaqet ne kerkimin e wireless
6- RIKONFIGUROJME LIDHJEN ME ROUTER-IN


Cfare eshte Wifi Repeater ?

Wifi Repeater eshte nje perserites sinjali Wi-Fi te cilin mund ta perdorim per te perforcuar sinjalin ne ambientet qe deshirojme, shtepi, zyre, hotel, etj.

A ka nevoje per korrent ?

Po, Ka nevoje dhe funksionon me rryme 220v

A do behet interneti me i shpejte?

Shpejtesia do te rritet per arsye se sinjali do te jete me i forte, njesoj si te jeni afer router-it.

Lini një Përgjigje

Main Menu