Si te krijojme nje Password te veshtire Anti hack instagram

strong password dyqan taxi

Mos lejoni qe t’ju bejne hack instagram password apo wifi | Mjafton te beni reset fjalekalimin me keshillat tona dhe nuk keni perse te jeni ne streses per llogarite tuaja te ndryshme

Si të krijoni një fjalëkalim të fortë dhe te veshtire te cilin nuk do e harroni kurre
Duhet të krijoni një fjalëkalim të sigurt që hakerat nuk mund ta marrin me mend, dhe mos te futen ne accountet tuaja personale dhe ne infromatat tuaja personale. Krijoni një fjalëkalim të lehtë për t’u mbajtur mend, por ende të vështirë për t’u thyer dhe hakeruar me këshillat tona.

Fjalëkalimet ose passwordet,të gjithë i urrejmë, sidomos nese jeni nga ata persona te cilet i harroni gjerat shpejt. Krijimi i tyre më i forte duket kaq e vështirë: përdorni shkronjat e mëdha dhe të vogla, shkronjat, simbolet. Mos përdorni fjali, mos përdorni fjalë, etj etj.

Si do te ishte nje password ideal?

Psh: [email protected]>>5t3Rp*$pa331974.

E kush mund t’a kujtojë atë kaq thjeshte?

Ne mund t’ju ndihmojme te krijoni nje password te cilin nuk mund t’a bejne hack ne instagram apo kudo tjeter edhe me te veshtire se kaq por qe edhe t’a mbani mend lehtesisht.
Ky lloj fjalëkalimi duhet te jete i veshtire per hakeruesit dhe i lehte per t’u mbajtur mend nga ju: një koleksion i rastësishëm i fjalëve të zakonshme. Gjithashtu eshte shumë here më i lehtë për tu mbajtur mend sesa “fjalëkalimet konvencionale”. Dhe akoma shumë më e vështirë për t’u thyer nga hakerat. E përsosur!

Siç u përmend më lart, një fjalëkalim është një bashkim i fjalëve të zakonshme të kombinuara së bashku rastësisht në një frazë.

Fjalëkalimet më të mira janë ato që:

1) Të lehta për tu mbajtur mend, master passwords.

2) Të vështira për t’u thyer nga hakerat. Fjalet, simbolet dhe nurm bëjnë fjalëkalimet më të mira.

WIFI PASSWORD | WI FI NETWORKS

Nese nuk deshironi qe te gjithe fqinjet tuaj te marrin internet falas nga ju duke ju zbuluar password -in tuaj t wifi apo tju bejne hack ne instagram atehere ju duhet te vendosni nje kod te veshtire per t’u hamendesuar.

Gjithashtu ju mund te perdorni wifi password finder. Krijoni unique password per te gjithe accountet tuaja.

I vetmi ndryshim është se fjalët e zakonshme në frazën e kalimit duhet të jenë vërtet të rastësishme në mënyrë që të jenë një fjalëkalim i sigurt.
Për fat të mirë, ne kemi një metodë për këtë. Të gjitha që ju duhet janë disa minuta. Gjithashtu mos harroni qe asnjehere mos te beni saved passwords kur jeni duke perdorur telefonin apo laptopin e dikujt tjeter.

Si mund të krijoj një fjalëkalim?

Krijimi i një fjale kalimi është e thjeshtë. Por mos i zgjidhni vetë fjalët. Nese doni te beni reset password eshte shume e thjeshte. Mjafton te mos vendosni fjale te tilla si emrin e nje personi tuaj te dashur e te tjera. Vendosni numra, simbole te ndryshme per ta bere passwordin sa me te veshtire. Sign in to google lehtesisht.

Gjithashtu shpeshhere ju duhte te beni change password ne llogarit tuaj te ndryshme si google password ose change gmail password.

Shpeshhere ju ndodh q t’ju shfaqet forgot apple id password dhe kete duhet ta evitoni sa me shume. Duke vendosur kode te veshtira dhe te lehta per ti mbajtur mend. Password generator eshte dicka qe ju duhet t’a beni shpesh per te gjitha accountet tuaja.

Si me e rendesishmja nese jeni shume te dhene pas instagramit ju duhet te beni change instagram password dhe reset instagram password menjehere. Nese ju ndodh qe keni harruar passwordin tuaj te gmail, mjafton te beni forgot gmail password dhe te vendosni nr e telefonit.

Mos lejoni qe t’ju bejne hack instagram password ne asnje moment.

Lini një Përgjigje

Main Menu