Tharee flokesh profesionale PT-V2

Ka stok

 • Tharee flokesh profesionale
 • Modeli PT-V2 Politun
 • Fuqi 5000W
 • 3 nivele temperature
 • 2 nivele shpejtesie
 • Difuzor, gryke tharje, dy krehera

THARESE FLOKESH PROFESIONALE PT-V2

Motor me fuqi te larte 5000W per tharje te shpejte dhe efikase. Kontroll i rregullueshem i temperatures nga 150°F ne 450°F.

Dy nivele shpejtesie per stilim te personalizuar me teknologji turmaline qeramike dhe jonike per floke me te lemuar dhe me te shndritshem.

Difuzor i integruar per stilimin e kacurrelave dhe gryka kryesore per tharje me te shpejte apo drejtimin e flokeve.

Specifika:

 • Tharee flokesh profesionale
 • Modeli PT-V2 Politun
 • Fuqi 5000W
 • 3 nivele temperature
 • 2 nivele shpejtesie
 • Difuzor, gryke tharje, dy krehera

Bli lire dhe sigurt ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe tregtare online 

Detaje Produkti

Pesha 0.4 g/kg
Lloji

Tharese flokesh

Main Menu

tharese flokesh politun pt v2 online ne dyqan taxi

Tharee flokesh profesionale PT-V2