Makineri me vakum per riparimin e xhamave te telefonave

Ka stok

  • Modeli: L1
  • Madhesia e pershtatjes: 295*200 mm
  • Madhesia e pajisjes: 305*300*198mm
  • Tensioni: 110V/220V
  • Fuqia: 500 W

MAKINERI ME VAKUM PER RIPARIMIN E XHAMAVE

Makineri me vakum e pershtatshme per riparimin e xhamave te telefonit dhe tabletit deri 12,9 inch.

Mundeson shfaqjen ne kohe reale dhe zbulimin e parametrave te ndryshem, duke perfshire kohen e lidhjes, te vakumit, temperaturen, vleren e vakumit, presionin ne kohe reale etj.

Vjen me jastek ngjites te bute, funksionim inteligjent me nje buton, prodhim teresisht metalik te lidhjes, vulosje me te mire dhe nje game me te gjere lidhjesh dhe riparimi.

Kohe e shkurter e riparimit, e sigurt ne perdorim dhe efikase me kursim te energjise, shperndarje optike uniforme dhe e qendrueshme, sistem kontrolli inteligjent, llambe LED UV me cilesi te larte.


Bli lire dhe sigurt ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe tregtare online 

Detaje Produkti

Pesha 0.6 g/kg
Lloji

Makineri Llustruese

Main Menu

makineri vakumi per xhamin e telefonit online ne dyqan taxi

Makineri me vakum per riparimin e xhamave te telefonave