Konvertor HDMI ne VGA me kabell najloni

1,490 L

Ka stok

  • Imazhi HD 1080p
  • Modaliteti i shumefishte i ekranit te ndare
  • Mbrojtje me shume shtresa
  • E qendrueshme
  • Gjatesi 2 meter

KABELL KONVERTIMI HDMI NE VGA

Kabell konvertimi e pershtatshme nga HDMI ne VGA me gjatesi 2 meter.

Kablloja eshte ideale per transmetimin dhe konvertimin e sinjalit dixhital nga pajisjet HDMI (Nintendo Switch, Notebook, PC, Laptop, DVD player, Roku, Chromebook, Chromecast, Amazon fire TV, PS3, TV box, etj.) ne sinjal analog VGA pajisje (TV, Projektor, Monitor, etj.)

Lidhesi  ofron mbrojtje dhe performance te shkelqyer transmetimi, suporton shkallen e rezolucionit deri ne 1920 x 1080

Gjatesia e kabllit eshte  2 meter.

Blerje online te Sigurta ne Shqiperi vetem ne | Dyqan Taxi Qendra Tregtare me e madhe Online

Be the first to review “Konvertor HDMI ne VGA me kabell najloni”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

Konvertor HDMI ne VGA me kabell najloni