Kompresor Ajri ne Shitje per makina | Car Air Compressor

2,490 L

Ka stok

Presioni maksimal: 100psi
Shkalla e rrjedhës: 35L / minutë 30 mm
Cilindër dhe funksioni i injektimit me shpejtësi të lartë
Matësi i presionit metalik dhe zorrë 1m
Kabllo 3m me prizë më të lehtë për cigare
2 adaptorë grykë dhe 1 gjilpërë sportive

KODI: 25111903 KATEGORIA:

CAR AIR COMPRESSOR 4X4 CAMEL

Kompresor Ajri ne Shitje per Makina

Kompresori i ajrit të gomave të makinave me nje cilinder per vetura motore etj | Car Air Compresor 

Karakteristika

Projektimi I fortë: Inflatori i gomave vjen me një metal të rëndë me trup të fortë me këmbët e gomës për dridhje shtesë dhe zvogëlim të zhurmës.
Me cilësi të lartë: Gyp i gomës me cilësi të mirë me hundë bronzi
Ajri: Mbushja e ajrit të shpejtë me 3.5Ltr / min rrjedhje të ajrit. Mund të mbushë ajrin në 3-4 minuta në një gomë normale 15.
Kordoni më i gjatë i fuqisë: kordoni i energjisë 10 metra mund të arrijë lehtësisht në të gjitha 4 gomat e makines. Matës presioni i madh për të matur presionin e ajrit deri në 150 PSI.
Lehtesisht i pershtatshem: 4 lloje grykë për të mbushur ajrin në gomat e makinës, biçikletave, ciklit dhe futbollit / basketbollit.

Kompresor Ajri ne Shitje per Makina

Nje pajisje shume e domosdosshme ne makinen tuaj

kompresor ajri per makina ne shitje Car Air Compressor

Specifikat

Presioni maksimal: 100psi
Shkalla e rrjedhës: 35L / minutë 30 mm
Cilindër dhe funksioni i injektimit me shpejtësi të lartë
Matësi i presionit metalik dhe zorrë 1m
Kabllo 3m me prizë më të lehtë për cigare
2 adaptorë grykë dhe 1 gjilpërë sportive
Manuali i Certifikuar i CE: Udhëzimi i makinës nxjerr rrymën maksimale.

CAR AIR COMPRESSOR

Perdorimi: Lëreni prizën e dritës së cigares. Vidhosni në hundën e bashkëpunimit në hyrjen e ajrit të gomave, hapni çelësin për të filluar fryrjen. Fikni çelsin, vidhosni më shumë


Kompresor Ajri per shitje ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online ne Shqiperi

Detaje Produkti

Pesha 0.3 kg
Lloji

Kompresor Makine

Dergo vleresimin tend

Vleresime

Nuk ka vleresime

kompresor ajri ne shitje per makina Car air compressor

Kompresor Ajri ne Shitje per makina | Car Air Compressor

WhatsApp chat