Kasetofon 6295 | FM Compact MP3 Player

2,200 L

Ka stok

 • Mbështet AUX-IN.
 • Funksioni i orës mbështetëse.
 • Opsional me dalje audio 2CH RCA / 4CH RCA.
 • Opsional me dritë butoni me një ngjyrë dhe dritë butoni me shtatë ngjyra.

KASETOFON 6295 FM COMPACT MP3 PLAYER

Kasetofon MP3 player me hyrje të dyfishtë USB me panel të fiksuar plastik dhe ekran LCD, një USB për të lexuar pajisjen ndersa USB i dyte për karikim të shpejtë. Mbështet funksionin e pajisjes nga  butoni kyç i panelit dhe telekomandën wireless.

MP3 PLAYER ME BLUETOOTH

Mbështet shfaqjen e emrit të këngës ID3 qe eshte duke dhene ne ato momente. Kasetofoni eshte opsional me radio FM, radio AM + FM. Nje tjeter funksion i kasetofonit eshte qe mbështet rregullimin në frekuencën e radios dhe funksionin e kërkimit automatik.

Mbështet funksionin e stacioneve automatike dhe të ruajtjes së stacioneve manuale. Gjithashtu mbështet formatin bazë audio MP3 / WMA & APE / FLAC etj. Mbështet funksionin e rregullimit të basit, mbështet USB / SD / MMC. Funksioni i dosjes së skedarit mbështetës, i cili mund të gjejë këngën specifike nga shumë këngë të ndryshme.

Specifikat:
 • Mbështet AUX-IN.
 • Funksioni i orës mbështetëse.
 • Opsional me dalje audio 2CH RCA / 4CH RCA.
 • Opsional me dritë butoni me një ngjyrë dhe dritë butoni me shtatë ngjyra.
 • Opsionale me përforcues të energjisë së ulët 4 * 6W, përforcues të energjisë së mesme 4 * 15W, fuqi e lartë 4 * 45W;
 • Lidhës standard i energjisë ISO.

  Porosit ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online!

Detaje Produkti

Pesha 0.1 kg
Lloji

Kasetofon

Be the first to review “Kasetofon 6295 | FM Compact MP3 Player”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

kasetofon 6295 FM compact MP3 player bli online dyqan taxi

Kasetofon 6295 | FM Compact MP3 Player