Jig Saw Machtig | Makineri elektrike per lemimin e drurit

3,000 L

Ka stok

  • Fuqia 500W.
  • Shpejtësia 500-3000 rpm.
  • Thellësia e drurit të prerë 55 mm.
  • Thellesia e prerjes metal 6mm.
  • Me nivele te ndryshme te shpejtesise.
  • Zhurme motorrike e vogel.
KODI: Jig Saw KATEGORIA:

JIG SAW – MAKINE PER LEMIMIN E DRURIT

Makineria elektrike shpuese Jig Saw eshte ideaur per te lemuar materiale te metalit edhe te drurit. Ajo ju ndihmon qe te beni lemime ose shpime me te sakta se sa po t’i beni ato me dore te lire.

Perdoret duke e menazhuar me dore, e cila kryehet lehtesisht sepse eshte e pajisur me sisteme te mbrojtjes, jo vetem nga nxehtesia por edhe nga intesiteti i dridhjeve edhe shpejtesia te cilat jane shume te kontrollueshme nga ju.

Motori është i balancuar në mënyrë dinamike për 40 përqind më pak dridhje krahasuar me mjetet apo modelet konkuruese.

Kjo makineri eshte e pajisur me një drite L.E.D. dritë për të ndriçuar sipërfaqen e prerjes dhe një ventilator pluhuri të integruar për të pastruar linjën e prerjes për shikueshmëri më të madhe.

Dizajni i gomuar në mënyrë ergonomike në dorezën e sipërme siguron një komoditet dhe kontroll më të madh te saj.

Jig Saw është ideal për zdrukthëtaret, artizanatet, inhinieret e ndertimit etj.

Tehu e kesaj makineri mund ta nderroni sa here te deshironi per te ruajtur cilesine e prerjes perfekte gjithmone.

Butoni qe ka ne strukturen e saj eshte pikerisht ai me te cilin do te drejtoni kete makine.

Makina punon ne menyre automatike , qe do te thote kur ajo arrin ne nivelin e mbinxehjes fiket automatikisht, duke u bere keshtu edhe me e sigurt gjate perdorimit.

SPECIFIKATVegel pune jig saw machtig bli online dyqan taxi

Ideuar per shpimin e materialeve prej druri edhe metali.

Fuqia 500W.

Shpejtësia 500-3000 rpm.

Thellësia e drurit të prerë 55 mm.

Thellesia e prerjes metal 6mm.

Me nivele te ndryshme te shpejtesise.

Zhurme motorrike e vogel.

Bli Online ne Dyqan Taxi | Bli Mire dhe Lire.

Detaje Produkti

Pesha 1 g/kg
Ngjyra

Lloji

Makineri lemuese per siperfaqet

Be the first to review “Jig Saw Machtig | Makineri elektrike per lemimin e drurit”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

Vegel pune jig saw machtig bli online dyqan taxi

Jig Saw Machtig | Makineri elektrike per lemimin e drurit