Foldable Laptop Table | Tavoline Portable per Laptopin

1,890 L

  • Material prej druri dhe celiku te qendrueshem edhe cilesor.
  • Permasat e tavolines : 58.5×40.8×1.7cm.
  • Ideuar per laptop 17 inch.
  • Mund te paloset.
  • Multifunksionale.
DruFrozenPrincessSpiderman
Pastro

TAVOLINE PORTABLE PER LAPTOPIN

Tavoline per vendosjen e laptopit apo sendeve te perdorimit te perditshem. Ajo mund te vendoset kudo qe deshironi, eshte praktike edhe tejet funksionale. Me nje super cilesi edhe cmim ju mund ta beni tuajen vetem duke porositur ne Dyqan Taxi, tani.

FOLDABLE LAPTOP TABLE PER DHOMEN TUAJ

Tavolina eshte e perbere prej materialit te drurit shume kualitatv edhe qe eshte shume miqesor me mjedisin dhe temperaturave te tij.

Siperfaqja e tij eshte e lemuar por jo rreshqitese. Ajo nuk i lejon sendet te rreshqasin nese ju i keni vendsour ne ekuilibrin e duhur.

Kjo tavoline eshte ezistente ndaj lagështirës, ​ndaj gërvishtjes, temperaturës së lartë.

Këmbët e tryezës në formë W kanë stabilitet të mirë dhe perbehen prej celiku shume te qendrueshem edhe me cilesi teper te larte.Ato mund te palosen dhe duke e bere kete tavoline te jete akoma me praktike dhe mos te zere hapesiren e domosdoshme ne dhomen apo shtepine tuaj.

Ne te ju mund te mbani librat tuaj, telefonat, mund te studioni, te konsumoni ushqim, pajo ajo ofron fleksibilitet te madh.

Ajo eshte ideuar per t’u pershtatur per laptop apo kompjutera te cilet kane nje madhesi prej 11-17 inch.

Mundesia per t’u palosur e bene me se te pershtatshme per t’u marre ne udhetime.

SPECIFIKATMultifunctional Adjustable Laptop Table for Bed tavoline mbajtese bli online dyqan taxi

Material prej druri dhe celiku te qendrueshem edhe cilesor.

Permasat e tavolines : 58.5×40.8×1.7cm.

Ideuar per laptop 17 inch.

Mund te paloset.

Nuk ze shume hapesire.

Multifunksionale.

Ngjyre bezhe.

Bli Online ne Dyqan Taxi me cmimin me te mire dhe paguaj ne dorezim.

Detaje Produkti

Pesha 1 kg
Ngjyra

Lloji

Tavoline Portable

Modeli

Dru, Frozen, Princess, Spiderman

Be the first to review “Foldable Laptop Table | Tavoline Portable per Laptopin”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

Multifunctional Adjustable Laptop Table for Bed tavoline mbajtese bli online dyqan taxi

Foldable Laptop Table | Tavoline Portable per Laptopin