Tharese elektrike per kepuce

Ka stok

  • Tharese kepucesh
  • Sterilizues dhe aromatizues
  • Per te gjitha llojet e kepuceve.
  • Ngjyra: e bardhe me lejla

THARESE ELEKTRIKE PER KEPUCE

Thani kepucet shpejt dhe pa I demtuar ato. Do te thaje shpejt kepucet, ti sterilizoje, te heqe lageshtiren dhe aromatizoje ne menyre efektive.

Kjo tharese ben te mundur shperndarjen e nxehtesise poroze te dyanshme duke qarkulluar ajrin e nxehte 360°.

Llamba vjollce e integruar dhe nxehtesia shkaterrojne mjedisin e jeteses se mikroorganizmave permes temperatures se larte dhe tharjes, largojne eren e pakendshme dhe pengojne rritjen e mikroorganizmave.

Tharje me temperature konstante, pa djegie, pa deformime, pa demtime te kepuceve tuaja.

Ngrohje me temperature konstante, tharje te shpejte te kepuceve pa demtuar kepucen.

Rezistent ndaj kompresimit, rezistent ndaj zjarrit dhe rezistent ndaj flakes.

E pershtatshme per te gjitha llojet e kepuceve.

Ngjyra: e bardhe me lejla


Bli lire dhe sigurt ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe tregtare online 

Be the first to review “Tharese elektrike per kepuce”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

tharese kepucesh online ne dyqan taxi

Tharese elektrike per kepuce