Termometer ne distance per matje te temperatures K3

4,500 L

Ka stok

  • Matje ne distance
  • Mund te montohet kudo
  • Montohet ne hyrje te banesave apo biznesit
  • Alarm per temperature te larte
  • Mund te perdoret gjithnje nga shume persona
  • Efikase dhe e sigurte ne perdorim
KODI: Termometer K3 me matje ne distance Kategori: ,

TERMOMETER K3 ME MATJE NE DISTANCE

Termometer infrared me matje automatike te temperaturës në vetem 0,5 sekonda pa prekje ne distance. Distanca matëse 5 -10cm.

Kur temperatura është anormale, drita e kuqe pulson dhe lëshohet një alarm i cili është i thjeshtë dhe i qartë,  për të kuptuar statusin shëndetësor.

Përdoret gjerësisht në shkolla, zyra, supermarkete, metro, komunitete, shtepi, etj.

Përgjigje e shpejtë, ekran LCD me madhësi të madhe, lexueshmëri e qarte. Përdorimi në vende publike mund të zvogëlojë kohën e radhës së turmës.

Toleranca e saktësisë: ± 0.2 (34 ~ 45 ° C), matja e temperaturës me precizion të lartë.

TERMOMETER NE DISTANCE

Matja e temperaturës me precizion të lartë

Kur temperatura është anormale, drita e kuqe pulson

Ekran LCD me madhësi të madhe, lexueshmëri e qarte

I përshtatshëm për perdorim ne vende publike apo supermarkete, zyra etj.

Specifika

Diapazoni i matjes infra të kuqe: 0 ~ 50
Saktësia: 0.2 ± (34 ~ 45 ℃) (f.s)
Koeficienti i distancës: 5cm-10cm (ε)
Përmasat: 20.5×15.x17.7 cm /
Alarm automatik jonormal: Drita e kuqe vezullon
Ekrani: Ekran dixhital

 

Be the first to review “Termometer ne distance per matje te temperatures K3”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

termometer infrared k3 ne shitje online dyqan taxi

Termometer ne distance per matje te temperatures K3