Ngrohese elektrike tavoline me ekran LCD

2,490 L

Ka stok

  • Ngrohese portabel
  • Ekran LCD
  • Termostat temperature
  • Mbrohtje nga mbinxehja
  • Fuqia: 1500W

NGROHESE ELEKTRIKE TAVOLINE

Ngrohese elektrike tavoline per ngrohje te shpejte dhe efikase te ambientit tuaj. Ngrohje me kend te gjere jo vetem qe mund te ngrohe ajrin automatikisht majtas dhe djathtas (rreth 75°), por edhe lart e poshte (rreth 90°).

Me dizajn praktik mund ta transportoni lehtesiht kudo. Element ngrohes dhe ftohes prej qeramike.

Shperndarja e nxehtesise e elementit te ngrohjes eshte uniforme.

Me ekran LCD per te treguar temperaturen perkatese si dhe telekomande per me shume lehtesi.

Specifika:

  • Ngrohese portabel
  • Ekran LCD
  • Termostat temperature
  • Mbrohtje nga mbinxehja
  • Fuqia: 1500W

Bli lire dhe sigurt ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe tregtare online 

Detaje Produkti

Pesha 0.3 g/kg
Lloji

Ngrohese

Main Menu

ngrohes elektrik tavoline ne dyqan taxi

Ngrohese elektrike tavoline me ekran LCD