DK 3888 Mobile Phone Tripod

1,800 L

Ka stok

KODI: DK 3888 Mobile Phone Tripod Kategori: , ,

DK 3888 MOBILE PHONE TRIPOD

Tripod portativ dhe i palosshem | DK 3888 me telekomandë  Bluetooth

Gjatësia plotësisht e zgjatur mund të arrijë deri në 105cm. Lartësia e këmbës mund të rregullohet individualisht sipas nevojës ose të tre këmbët mund të ngrihen në lartësinë e plotë prej 105cm.

Lidhet me çdo smartphone me ane te Bluetooth. Butoni i veçantë për iOS dhe Android.

Mund të kontrollojë distancën deri ne 10 metra.

Karakteristika

Modeli: DK 3888

Lartësia më e afërt: 350 mm

Gjatësia e plotë: 1020 mm

Pesha: 420g

3 kembe me baze te qendrueshme

 

Be the first to review “DK 3888 Mobile Phone Tripod”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

dk 3888 portable camera mobile stand tripod online dyqan taxi

DK 3888 Mobile Phone Tripod