Dekoder DVB T2 dhe S2 | Combo

2,490 L2,990 L (-17%)

Ka stok

 • Plotësisht i përputhshëm me DVB dhe H.264 / MPEG-2 / MPEG-4 / AVS.
 • Mbështet kërkimin e plotë / në satelitë të vetëm / të shumëfishtë.
 • Mbështet Kërkimin Automatik / manual në rrjetin tokësor.
 • Mbështetni DiSEqC 1.0 / 1.1 / 1.2 / USALS / Unicable.
KODI: dekoder-dvb-t2 Kategori: , ,

DEKODER DVB T2 DHE S2 COMBO

 • Plotësisht i përputhshëm me DVB dhe H.264 / MPEG-2 / MPEG-4 / AVS.
 • Mbështet kërkimin e plotë / në satelitë të vetëm / të shumëfishtë.
 • Mbështet Kërkimin Automatik / manual në rrjetin tokësor.
 • Mbështetni DiSEqC 1.0 / 1.1 / 1.2 / USALS / Unicable.
 • Kontroll i fuqishëm i shërbimit nga të preferuarat, bllokimi, lëvizja, riemërtimi dhe fshirja.
 • Mbështet regjistrimin 7-ditor të EPG, EPG të ngjarjes.
 • Mbështet shumë gjuhë (OSD dhe menu).
 • Maksimumi 4000 shërbim i programueshëm.
 • Sistemi televiziv: Auto / PAL / NTSC.
 • Modaliteti i aspektit: Automatik / Kuti shkronjash 4: 3/4: 3 PanScan / 16: 9.
 • Rezolucioni i daljes video: 480i / 576i / 480p / 576p / 720p / 1080i / 1080P.
 • Mbështet përshkrimin e audios.
 • Mbështet Teletekstin, Titrat.
 • Mbështetja e bravës prindërore.
 • Mbështet azhurnimin e softuerit nga OTA / USB.
 • Mbështet hostin USB 2.0 (Shift Time, PVR, MP3 Player, Image Viewer dhe Media Player) Dekoder video.
 • MPEG2 MP # ML për SD
 • MPEG2 MP # HL për HD.
 • H.264 / AVC MP # L3.0 për SD.
 • H.264 / AVC HP # L4.1 për HD.

  Porosit ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online!

Detaje Produkti

Pesha 0.1 kg
Ngjyra

Be the first to review “Dekoder DVB T2 dhe S2 | Combo”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

Combo DVB T2 S2 HD Satellite Receiver dekoder bli online dyqan taxi

Dekoder DVB T2 dhe S2 | Combo

2,490 L2,990 L (-17%)

Shto ne Shporte