Tp Link Wireless Router | Cable Update Version

1,890 L

Ka stok

  • 4 porte LAN 10 / 100Mbps për shpërndarje të Internetit në vend
  • ideale për përdoruesit e shtëpisë dhe zyrës
  • Suporton filtrimin e adresave IP, filtrimin e emrit të domain-it dhe filtrimin e adresave MAC
  • DNS Dynamic ju ndihmon të realizoni me lehtësi menaxhimin në distancë me emrin e domain.
KODI: 6935364040093 Kategori: ,

WIRELESS TP LINK ROUTER UPDATE

TP Link Wireless Router Update Wifi Login | Price ne Dyqan Taxi

Cfarë funksioni ka ky produkt?

Krijoni një rrjet me kabllo në shtëpinë tuaj duke përdorur TP-LINK 4-Port Cable / DSL Router (TL-R402M). Lidhni këtë Router Wired në një modem me brez të gjerë dhe ndani qasjen tuaj në internet me shpejtësi të lartë, kontrolloni postën elektronike, shkëmbeni skedarë dhe shijoni lojrat në internet. Ajo lidhet automatikisht ose me kërkesë në internet dhe shkëputet kur nuk është në gjendje të kurseni në kostot e rrjetit. 

tp link wifi router update login price

TP Link Wireless Router Price

Ndani burimet dhe thjeshtësoni rrjetin me | TP Link Wifi Router Login | tp link login

Ndërruesi i integruar me 4 porte siguron kompjuterët në LAN me lidhje të rrjetit dhe qasje në internet.

Lidhni deri në katër PC ose pajisje të tjera të rrjetit për të hyrë në burime në shtëpi ose zyrë dhe për të përdorur Internetin.

Aftësitë e shpejta janë integruar në këtë pajisje për të menaxhuar me efikasitet trafikun e rrjetit tuaj.

Mbrojtja e sigurisë së rrjetit

TL-R402M përfshin një mur të fortë të integruar për mbrojtjen e rrjetit tuaj nga hakerat dhe sulmet me qëllim të keq nga e gjithë Interneti, të tilla si sulmi DoS, sulmi i virusit ARP, etj. Për lehtësi të shtuar, ai mbështet kontrollin e hyrjes bazuar në adresën MAC, adresën IP, ose emri i domain. Kështu që prindërit dhe administratorët e rrjetit mund të krijojnë politika të kufizuara të hyrjes për fëmijë ose stafin.

4 porte LAN 10 / 100Mbps për shpërndarje të Internetit në vend, ideale për përdoruesit e shtëpisë dhe zyrës
Suporton filtrimin e adresave IP, filtrimin e emrit të domain-it dhe filtrimin e adresave MAC
DNS Dynamic ju ndihmon të realizoni me lehtësi menaxhimin në distancë me emrin e domain.
Tp Link Router Price Wireless Update, lehtë për t’u instaluar me Wizard të Sakte dhe të Shpejtë.

TP LINK WIFI ROUTER LOGIN

192.168 o 1.1 tp Link | Tp link password | Latest firmware version | Connected to the tp link router

Routeri Modem Wireless-N ADSL2 + TD-W8950ND 150Mbps Wireless-N ADSL2 nga TP-Link është një mjet dinamik për lidhjen e kompjuterëve në rrjetin tuaj me Internetin. Me portin e tij ‘RJ-11 WAN, TD-W8950ND shërben si një modem ADLS 2/2 + që është i shkëlqyeshëm për lidhjen tuaj me internetin.

Pasi të jeni lidhur, pajisja mund të funksionojë si një router në lidhjen me pajisjet tuaja wireless -N, -G dhe -B. Kur lidheni me pajisjet wireless -N, ajo mund të transferojë të dhëna deri në 150Mbps.

Për shkak se kjo pajisje gjithashtu përmban katër porta LAN Ethernet, ajo gjithashtu mund të shërbejë si një router Ethernet me tel. Ju mund ta përdorni këtë pajisje në kombinim si si modem dhe router, ose si thjesht një modem.

TP LINK ROUTER PRICE | TP LINK TURN OFF WIFI

Web browsers | Click on frimware | Upgrade the filmware

Nëse e përdorni këtë pajisje si një router, mund të konfiguroni me lehtësi një lidhje të sigurt me butonin Setup Quick Security Setup (QSS) me një prekje.

Për më tepër, për siguri, kjo pajisje përdor një shumëllojshmëri të firewalls, të tilla si NAT dhe SPI, dhe përdor një larmi metodash të kriptimit të sigurisë, të tilla si WPA-PSK dhe WPA2-PSK.

Gjithashtu përmban cilësi të integruar të shërbimit për të siguruar që aplikacionet e ndjeshme ndaj latente, të tilla si VoIP ose transmetimi i videos, marrin bandën që u nevojitet më parë në mënyrë që të funksionojnë pa probleme.

TP LINK ROUTER SETTINGS | Default logins | Address bar

Download the latest firmware | Ethernet cable | IP address | Tp link network | Default IP address

  1. Vjen per ju si një pajisje 3 në 1, TD-W8960N kombinon funksionet e një modemi DSL me shpejtësi të lartë, një router NAT me 4-porta 10 / 100Mbps dhe një pikë aksesi wireless N. Hyni në internet me shpejtësi të lartë.
  2. Ndryshe nga shërbimi i Internetit me dial-up, një lidhje interneti DSL është gjithmonë e ndezur, kështu që përdoruesit nuk duhet të telefonojnë ose të presin për të hyrë në internet.
  3. Duke mbështetur standardet ADSL, TD-W8960N ofron performancë më të lartë deri në 24Mbps në rrjedhën e poshtme dhe një shtrirje më të gjatë nga Ofruesi lokal i Shërbimit të Internetit të përdoruesve (ISP).
  4. Kjo pajisje gjithashtu mbështet TR-069, e cila azhornon automatikisht firmware e pajisjes dhe cilësimet e tjera kur ato bëhen të disponueshme nga ISP. Përvoja Wireless TD-W8950ND është një zgjidhje me shpejtësi të lartë që përputhet me wireless 802.11b / g dhe është i pajtueshëm me standardin 802.11n.

FIRMWARE UPDATES | UPGRADE BUTTON

Bazuar në teknologjinë N dhe me CCA duke shmangur automatikisht konfliktet e kanaleve, TD-W8950ND siguron shpejtësi deri në 150Mbps, 9X shpejtësi dhe 4x gamën e produkteve tradicionale 11g, në kufi me performancën konvencionale 11N dhe tejkalon performancën 11G duke mundësuar një aplikim të lartë që konsumon gjerësi bande Konfigurimi i shpejtë i sigurt

Për të konfiguruar kriptimin e sigurisë së rrjetit të tyre, thjesht shtypni butonin “QSS” në router, më pas shtypni butonin “QSS” ose futni kodin PIN të routerit, dhe ai automatikisht do të krijojë një lidhje të sigurt WPA. Krijoni username and password.


Blerje online ne Shqiperi ne Dyqan Taxi | Qendra me madhe Tregtare Online

Detaje Produkti

Pesha 0.2 kg
Lloji

Router

Be the first to review “Tp Link Wireless Router | Cable Update Version”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

tp link wifi router wireless update price login

Tp Link Wireless Router | Cable Update Version

WhatsApp chat