Pasqyra per makin | Total View | Bli Online

1,190 L

Ka stok

KODI: 14111909 KATEGORIA: Etiketime: , ,

TOTAL VIEW | PASQYRA PER MAKIN ALBANIA

Pasqyra per makin Albania | Pasqyre Total View

Për të instaluar Pasqyrën E Pamjes se Plote, ju duhet të pastroni butësisht të dy pasqyrat e pamjes së jashtme të automjetit tuaj. Duke përdorur ‘shtresat e përgatitjes së alkoolit’ të përfshira ose një top pambuku të lagur paksa me alkool.

Lejoni që sipërfaqja e pasqyrës të thahet plotësisht. Para instalimit të Pasqyrave Total View, kontrolloni për të siguruar që ekziston një pastrim i mjaftueshëm për pasqyrat e pamjes së jashtme të automjetit tuaj që të tërhiqen plotësisht pasi të jenë instaluar Pasqyrat e Pamjes se Plote.

Para se të hiqni kapakun e letrës nga ‘mbështetja ngjitëse’ ne Pasqyra Total View, sigurohuni që pasqyrat e jashtme të automjetit tuaj janë pozicionuar siç duhet. Gjeni pozicionin e vendosjes në pjesën më të lartë të sipërme të pasqyrave anësore të automjetit tuaj, ndërsa sigurohuni që ‘mbështetja ngjitëse’ e Pasqyrave Total View ende do të ketë kontakt të plotë me sipërfaqen e pasqyrave për instalim të sigurt.

Hiqni kapakët e letrës nga ‘mbështetja ngjitëse’ e çdo Pasqyre Total View. Montoni me lehtësi një Pasqyrë. Hiqni dhe vendoseni përsëri pozicionin sipas nevojës. Pasi të pozicionoheni siç duhet, vendosni presion të moderuar në secilën Pasqyrë te re për afro 20 sekonda për tu ngjitur në mënyrë të sigurt.

Pasqyrat e Pamjes se plote duhet të kontrollohen gjithmonë nga shoferi për pozicionimin optimal të pamjes përpara se të udhetoni me makin.

PASQYRA PER MAKINE ALBANIA | PAMJE E PLOTE

PASQYRA ALBANIA PAMJA E PLOTE PER MAKIN

Karakteristika

-Pamje totale pasqyrë e rregullueshme e pasqyruar me 360 ​​gradë.
-Në gjendje të maksimizoni pamjen tuaj 3 herë dhe të shmangni aksidentet
-Asistent i mirë për ndryshimin e korsive dhe mbështetje
-Funksionon për të gjitha llojet e automjeteve
-Ngjitës i sigurt 3m
-Lehtë për t’u përdorur, thjesht zhvisheni nga ngjitesi dhe ngjiteni.


Blerje online ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online

Detaje Produkti

Pesha0.2 kg
Lloji

Pasqyra

Be the first to review “Pasqyra per makin | Total View | Bli Online”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

pasqyre pasqyra albania makin total view

Pasqyra per makin | Total View | Bli Online