Beres krepash Sinbo | Tigan elektrik

2,800 L

Ka stok

BERES KREPASH SINBO | TIGAN ELEKTRIK

Sinbo Crepe Maker – një beres elektrik i krepave për prodhimin e krepave te shijshme.

Ju lejon të bëni krepa pa shumë përpjekje. Vetëm një pikë vaj është e nevojshme për gatim.

Krepat dhe petullat tuaja nuk do te digjen apo ngjiten në sipërfaqe.

Material alumini i cili nuk do te ngjise brumin e krepave.

Karakteristika

 Ngjyra e Bardhë

 Me dorezë të varur

 Material për pastrim të lehtë

Diametri i pllakës: 20cm

 Fuqia  650W

Be the first to review “Beres krepash Sinbo | Tigan elektrik”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

sinbo crepe maker online dyqan taxi

Beres krepash Sinbo | Tigan elektrik