Ventilator me pese tehe

3,190 L

Ka stok

VENTILATOR ME PESE TEHE

Ventilator ajri per lokale, shtepi, zyra etj.

Me pese helika dhe nivele shpejtesie te ndryshme per te perzgjedhur.

Freskuesja perdor konsumim te ulet te energjise, mundeson levizje automatike ose ventilim fiks.

Baze e plote, e qendrueshme dhe  kunder rreshqitjes, me gjatesi te rregullueshme te trupit.


Bli lire dhe sigurt ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe tregtare 

Detaje Produkti

Lloji

Freskuese

Main Menu

ventilator montecasa online ne dyqna taxi

Ventilator me pese tehe