Lexmark E260 Toner Compatible | Black Printer

2,690 L

Ka stok

Lexmark Toner and Toner | Black ne Dyqan Taxi

Teste te ndryshme te kryera nga laboratore te pavarur  te printerit kane treguar qe furnizimet origjinale  te markes Lexmark jane me te besueshme dhe ofrojne performance me te larte se tonerat e tjere ne treg.

LEXMARK E260 TONER

Lexmark E260 Toner Compatible | Black Printer ne Dyqan Taxi.

Kapacitet Multifunksional, Printoni, Skanoni dhe kopjoni cdo gje qe ju nevojitet.

Lexmark Toner eshte projektuar qe te punoje ne menyre te persosur per t’ju siguruar rendimentin e shpejte te shkrirjes se tonerit dhe cilesine e larte te printimit qe prisni. Optimizon cilesine e shtypjes. Merrni printime me nje kualitet te larte. Dokumenta te printuara me boje te plote dhe e cila qendron si e sapo printuar per nje kohe te gjate. Teknologjia e tonerit nga Lexmarket siguron rezultate te padiskutueshme. Per cilesi printimi te bukur dhe qe zgjat, besojini tonerit te ndertuar nga Lexmarket.

Printime te Mprehta me Toner Lexmark E260.

Provoni printime mbreselenese me Toner Lexmark dhe per nje kohe te gjate. Ngjyrat me cilesi profesionale te optimizuara per printimet e biznesit me bojerat e printerit me Dendesi te larte dhe rezistence te dyfishte nga Lexmark.

TONER lexmarket e260 ne dyqan taxi kompaktibel black

Eshte formuluar dhe testuar posacerisht per te siguruar cilesine me te mire te imazhit dhe shtypjen me te besueshme qe mund te merrni faqe pas faqe. Teste te ndryshme te kryera nga laboratore te pavarur  te printerit kane treguar qe furnizimet origjinale  te markes Lexmark jane me te besueshme dhe ofrojne performance me te larte se tonerat e tjere ne treg.

TONER LEXMARK E260 BLACK | COMPATIBLE

Lexmark Toner and Toner | Black ne Dyqan Taxi
Specifikat

Cartridge Colors: E zeze
Numri i faqeve: 3500


Blerje online te sigurta ne Shqiperi ne Qendren me te madhe Tregtare Online Dyqan Taxi

Detaje Produkti

Pesha 0.3 g/kg
Lloji

Toner

Be the first to review “Lexmark E260 Toner Compatible | Black Printer”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

TONER LEXMARKEt e260a NE DYQAN TAXI NE SITJE ONLINE BLACK

Lexmark E260 Toner Compatible | Black Printer