Inverter energjie per makinen | Smart Power Inverter

4,600 L

Ka stok

KODI: inverter-energjie-per-makinen Kategori: ,

INVERTER ENERGJIE PER MAKINEN

500 W / 1000 WATT Inverter Energjie per Makinen DC 12V Në AC 110V. Ky inverter i fuqisë USB 500W me kabllo çakmaku makine është ideal për ata që udhëtojnë shpesh me automjet dhe në lëvizje.

Thjesht lidhni invertorin me një bateri dhe lidhni pajisjet tuaja AC në inverter.

Specifikat:inverter makine bli online dyqan taxi
  •  Marka: Autofater.
  •  Dalja USB: DC 5V, vlerësuar me 4.8A.
  •  Modeli:  4488.
  •  MPN:  Nuk Zbaton.
  •  Vol Tensioni i hyrjes: 12V DC.
  • POWER INVERTER S3 t Tensioni i Prodhimit:  100V ~ 130V.
  • Mbyllja e Tensionit: DC 16V-17V ic
  • Treguesi: Drita e gjelbër, Drita e Kuqe
  • Ndërprerja e Tensionit të Ulët: DC 9V-10V
  • Dalja e rrymës së drejtpërdrejtë: ak 500W e vlerësuar, 1000W Peak

500W / 1000 WATT Inverter energjie  DC 12V në AC 110V Përshtatës USB Laptop PC i lëvizshëm.


Bli Online ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online!

Detaje Produkti

Pesha 0.2 g/kg
Ngjyra

Be the first to review “Inverter energjie per makinen | Smart Power Inverter”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

inverter makine bli online dyqan taxi

Inverter energjie per makinen | Smart Power Inverter