DVB T2 + S2 High Definition Newmax

2,400 L

Ka stok

KODI: svb-t2-s2 Kategori: ,

DCB T2 + S2 HIGH DEFINITION NEWMAX 

Përputhet plotësisht me DVB-T2 dhe H.264, MPEG-4, MPEG-2 Standard.dvb t2 s2

• Shpejtësia maksimale e fluksit të trafikut prej të paktën 50 Mbit / sek

• Mbështet funksionin PVR dhe riperseritjen multimediale (MP3 / MP4 / JPEG / AVI etj.) Përmes USB2.0

• Rezolucioni i daljes video: 480i / 576i / 480p / 576p / 720p / 1080i / 1080P50Hz

• Dekodues video deri në 1080p @ 30fps, full HD, mbështetje deri në 1080P.

• Mbështetje e plotë për Udhëzuesin Elektronik të Programit 7 ditor (EPG)

• Kapaciteti për ruajtjen e deri në 1000 kanaleve të programeve TV dhe radio

• Mbështet numrin e kanalit logjik (LCN)

• Funksion i ndryshëm i redaktimit të kanalit si kanali i preferuar, lëvizje, kyçje, fshirje, riemërtim, gjetje, renditje.

• Përditësimi i softuerit përmes USB.

• Ekran LED me 4 shifra në panelin e përparmë.

• Funksioni automatik / manual i kërkimit të kanalit

• Gjuha OSD: Anglisht, Rusi, Çeke, Danisht, Frëngjisht, Gjermanisht, Italisht, Portugez, Spanjisht, Suedisht etj

• Mbeshtet  zgjedhjen e gjuhës teletekst / nëntitull / audio.

• Outputet: HDMI1.3, SCART, CVBS, YPbPr.

• Konvertimi automatik i PAL / NTSC.

• Perputhet plotësisht me kërkesat e konsumit të energjisë EUP.


Porosit ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online!

Detaje Produkti

Pesha 0.1 kg
Be the first to review “DVB T2 + S2 High Definition Newmax”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

DVB T2 + S2 High Definition Newmax