Kasetofon makine | New multimedia player

2,290 L

Ka stok

KODI: Kasetofon makine | New multimedia player Kategori: , ,

KASETOFON MAKINE | NEW MULTIMEDIA PLAYER

Car Stereo MP3 Player 2,5 inch eshte modeli me inovativ i kasetofoneve.

Fuqia dalëse 4×45 watt.  Përfshihet telekomanda me valë

Suporton Bluetooth , aftësi të te folurit pa duar mund të luajë këngën e ruajtur në kujtesë nga telefoni celular përmes Bluetooth.

Gjithashtu ka porte hyrje aux për burim alternative audio. Tastiera per ndryshimin e  frekuencës se radios FM dhe  për të bërë thirrje telefonike.

Ekran i madh LCD për funksionimin vizual dhe shfaqja e ID-së dhe emrit të telefonuesit në hyrje.

Bluetooth 2.0 e pajtueshme me pothuajse të gjithë celularet me funksion Bluetooth. Përgjigjja, përfundimi, refuzimi i një thirrjeje nga radioja e makinës duke shtypur butonin në panel. Libri telefonik mund të kursejë numrat e telefonit dhe thirrjet e marra.

I pajisur me portë mikrofoni për lidhje të lehtë të mikrofonit të jashtëm,audio makine qe luan muzikë nga porta USB dhe SD: sistemi stereo përmban radio FM dhe mp3, muzikë të formatit wma të pajtueshme.

Ekran i madh LCD për funksionimin vizual dhe shfaqjen e ID-së dhe emrin e telefonuesit në hyrje. Bluetooth

Tastiera për të funksionuar frekuencën e radios FM dhe është e lehtë për të bërë thirrje telefonike. Vëllimi dixhital dhe kontrolli i heshtjes.

Specifika

Fuqia dalëse 50 vat x 4.

Bateri 12v

Mbështet kontrollin BLUETOOTH / FM Radio / USB / SD.

Telekomanda 4 x 45 Watts

Bluetooth për Thirrjet dhe riprodhimin e Muzikës në Altoparlantë.

Radio FM 30 stacione .

Kontrolli USB / SD.

Dy porta USB

Mbeshtet Mp3/WMA

 

Be the first to review “Kasetofon makine | New multimedia player”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

multi media player online dyqan taxi

Kasetofon makine | New multimedia player