Mini Elektrik | Police Flashlight | Profesional

Mini Elektrik Police

Mini Elektrik dore mund te perdoret per kamping, mbrojtje dhe ndricim | Dyqan Taxi

| Dizajnuar per mbrojtje | 

Elektrik i markes Police, jane nder elektriket me turulloses, te fuqishem dhe te besueshem ne dispozicion.
Police eshte nje marke tregtare e regjistruar ne SHBA e cila tashme operon ne mbare boten.

Mini elektrik profesional prej materiali alumini mjaft i qendrueshem dhe siguron ndricim shume te larte.
Mini Elektrik dore mund te perdoret per kamping, mbrojtje dhe ndricim.
Projektuar per te permbushur kerkesat e policise, ushtarakeve dhe profesionisteve ne te gjithe boten.

Nje goditje nga ky Elektrik Dore ne sy do te shkaktoje turullosje te cdo sulmues.
Goditja qe jep ky elektrik percillet nga muskujt ne tru dhe receptoret perkates do te ngadalesojne pergjigjen e sulmuesit.
Shkakton konfuzion dhe corientim duke e cuar ate ne gjunje, e bene ne kete menyre te paafte per veprimtari te metejshme agresive.

Elektrik i pajisur me nje litar i cili parandalon renien nga dora.
Mund ta perdorni dhe si varese celshash.
Keshtu do te jete perhere me ju dhe kur nuk ndodheni ne ambjentin e shtepise.

Pajisje shume e perdorshme dhe e nevojshme per kampistet gjate udhetimeve te tyre, mund te perdoret dhe per raste te tjera.
Bateria e llambes zgjat deri ne 20 ore.
Mund ta perdorni dhe kushte te keqija te motit.
Eshte rezistente ndaj shiut dhe pelhurit. Mund ta perdroni dhe ne shi te forte.

Mini elektrik Dyqan taxi

Elektrik i pajisur me nje litar i cili parandalon renien nga dora.
Mund ta perdorni dhe si varese celshash.
Keshtu do te jete perhere me ju dhe kur nuk ndodheni ne ambjentin e shtepise.

Pajisje shume e perdorshme dhe e nevojshme per kampistet gjate udhetimeve te tyre, mund te perdoret dhe per raste te tjera.

Ku mund te perdoret

Bateria e llambes zgjat deri ne 20 ore.
Mund ta perdorni dhe kushte te keqija te motit.
Eshte rezistente ndaj shiut dhe pelhurit.
Mund ta perdroni dhe ne shi te forte.

Sherben si: Elektrik dore, drite nate, drite qe t’ju ndihmoje ne realizimin e puneve tuaja.
Zgjidhja juaj me e mire kur keni nevoje per ndricim maksimal.
Me nje rreze te gjere ne menyre qe te keni nje kend shikimi me te gjere ne siperfaqe te medha. 

mini elektrik dore

Specifikat | Elektrik Dore | Police

Drite LED e fuqishme e bardhe
Multifunksionale
Siguron intesitet ndricimi te larte
Pajisur me Lente Qelqi
Perfekt per kamping
Material shume i forte dhe cilesore
Gjatesia: 9.4cm
Diameter i trupit: 1.9cm
Ngjyra: E zeze
Pesha: 50g
Materiali: Alumin
Llampe: LED
Bateria: 1AA
Kundra Ujit dhe pluhurit

Blerje online te sigurta ne Shqiperi vetem ne Dyqan Taxi !
Kontaktoni ne | 0682141111

Lini një Përgjigje

Main Menu