DEKODER DVB T2 Kanale Tokesore pa Pagese

Dekoder DVB T2

DEKODER DVB T2 ROMSAT – DYQAN TAXI

DVB T2 Dekoder Tokesor HD | Romsat | TR-2018 | Kanale Tokesore pa pagese | Dyqan Taxi | Bli online |

CILESI E LARTE HIGH DEFINITION HD

Me Dekoder HD DVB T2  mund të shikoni te gjitha kanalet tokesore pjesë e Tv Tokesore ne formatin dixhital pa pagese.
Marresi dixhital Romsat TR-2018HD eshte projektuar per te marr transmetime te hapura dixhitale.

Ne standartin DVB-T | DVB T2 dhe ne formatet MPEG-2 | MPEG-4.Dekoderi ju lejon te shikoni kanalet standarte | SD | dhe kanalet me definicion te larte si ato HD
I pajisur me porte USB qe mund te shikoni filma nga USB-ja juaj ose mund te beni lidhje me USB WiFi.

Instalimi i Dekoderit DVB T2 | SHIHNI TE GJITHA STACIONET ME PAGESË 0

dekoder dvb t2, dyqan taxi , kanale tokesore pa pagese,

Instalimi i Dekoderit DVB T2 | Romsat | ne nje aparat televizori te thjeshte ose T1 i cili kryhet ne nje menyre te shpejte dhe të thjeshte.
Pas dekoderit vendoset fishi i dhembezuar HDMi.

Hapi tjeter eshte te vendoset ne prize dekoderi e me pas instalohet edhe fishi i antenes. Duhet të jetë antenë e thjeshtë.
Ndezja e ketij dekoder tokesor do të sjell edhe shfaqjen e logos dhe menuse ndersa ne ikonen kerkim automatik do te shtypet butoni qe e nis kete procedure.

Pas disa minutash ne ekranin e televizorit do te shfaqet lista me 12 kanale te RTSH si dhe kanalet e tjera te cilat mbeshteten ne platformen dixhitale RTSH.

Benefitet e ketij Dekoderi DVB T2

Dekoder Tokesor DVB T2 per te pare kanale tokesore pa pagese HD

 • Te gjithe teleshikuesit te cilet kane aparatin DVB T2 ose televizorin e tyre te pajisur me kete teknologji mund te shohin te gjithe paketen e kanaleve RTSH si dhe kanalet tv tokesore pa pagese.
 • Nuk ka nevoje per abonime dhe shpenzime ne leke cdo muaj.
 • Me kete aparat HD ju mund te shihni pa asnje pagese kanalet televizive tokesore.
 • Pamje Vizive e nje kualiteti te larte dhe audio e paster.
 • Shihni kanalet dixhitale tokesore pa pagesë me cilesi te larte imazhi fale ketij dekoderi | Romsat HD | Tv Tokesor | Digitalb HD
 • Me USB Media Player ju mund te shihni dhe luani gjithcka qe keni ne USB

Pajisje dekoder per te pare kanale tokesore pa pagese | Dekoder Dixhital Tokësor DVB T2

 • Cilesi High Definition
 • Dekoder Tokesor dvb t2 me USB Media ne shitje online
 • PVR
 • MP3
 • EPG
 • ECO
 • Dalje HDMI
 • Dekoder me Dalje AV

E pershtatshme edhe per TV e vjeter qe nuk kane hyrje me porte HDMI

Instalimi i dekoderi dvb t2 Bli Online

Instalimi eshte shume i thjeshte. Sapo ta vendosni ne prize dhe te lidhni antenen me pajisjen, pajisja do ju kerkoj te beni kerkimin e kanaleve. Vazhdoni proceduren dhe ne fund ruajeni listen. KERKIMI AUTOMATIK I KANALEVE

Specifikat | DVB T2 | Dekoder Tokesor HD | Romsat TR-2018 HD

Mund te shihni te gjitha programet për fëmijë dhe ato për të rritur edhe në këtë Pajijsje DVB T2

Marka: | Romsat
Model: | TR-2018HD
Lidhje me fishe HDMi

Bli online ne menyre te sigurte ne Qendren Tregtare më të madhe Online | Dyqan Taxi |
Kontaktoni ne numrin: 0682141111

dekoder dvb t2 cmimi me i mire online

DEKODER DVB T2 NE SHITJE | TIRANE SHQIPERI

Funksionon ne te gjithe televizoret ?

Po, eshte funksional per te gjithe televizoret.

A nevojiten fishe shtese per instalimin e tij?

Jo, cdo gje eshte e perfshire me produktin. E

Si regjistrohen kanalet televizive?

Kanalet instalohen me ane te nje kerkimi automatik.

Duhet pagese mujore ?

Per kanalet tokesore nuk nevojitet asnje pagese mujore

Lini një Përgjigje

Main Menu