Gjurmues Apple Airtags 4 cope

13,690 L

Ka stok

  • Gjurmon dhe gjeni me Find My
  • Gjetje precize permes brezit
  • Perdoreni me celesa, portofol, canta etj
  • Punon me Find My App Apple
  • Altoparlant i integruar luan tingull per vendndodhjes
KODI: h23120 Kategori: ,

GJURMUES APPLE AIRTAGS

Tashme mos u shqetesoni me per humbjen e pajisjeve dhe sendeve te tjera me Apple AirTag. Ky gjurmues i vogel mund te futet  ne cante ose portofol apo ne varesen e celesave.

Kudo qe shkon AirTag, mund te perdorni aplikacionin Find My te Apple per ta gjetur ate. Kur eshte afer, perdorni aplikacionin Find My per ta lokalizuar, lereni AirTag-in tuaj te luaje tingull permes altoparlantit te integruar.

Njoftimet mund te shikohen gjithashtu ne Apple Watch, ose nga iPhone.

Specifika:

  • Gjurmon dhe gjeni me Find My
  • Gjetje precize permes brezit
  • Perdoreni me celesa, portofol, canta etj
  • Punon me Find My App Apple
  • Altoparlant i integruar luan tingull per vendndodhjes

Bli lire dhe sigurt ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe tregtare online 

Detaje Produkti

Pesha 0.3 g/kg
Lloji

AirTag

Main Menu

gjurmues apple airtag online ne dyqan taxi

Gjurmues Apple Airtags 4 cope